Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-13-03, 08:38 PM   #1
steppenwolf
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
Default VT Switching problem

It seems that other people have similar problems, but after searching the forums I didn't find any that were a close enough match, and currently have no solution.

I have a fresh install of Debian 3.0r1 (Woody) on my MSI K7T Turbo2 box with a 950mhz Duron and a GeForce4 MX 440 SE (64mb) on 8x VIA AGP. The linux installation is virtually untouched (fresh and I haven't done much with it except recompiling the kernel). After downloading the latest nvidia drivers, I linked and added the kernel module and set up GLX in X 4.somthing.

The driver works just beautifully, and I'm very pleased with the performance (a 3D acceleration-on-linux first for me ). However, when I try to switch away from X and go to a vt, the video mode does change back to text mode that was present at boot time, leaving a blank screen. Of course, I can always switch back to X with no problems.

After reading most of the documentation and making sure that my kernel (2.4) had all of the important options enabled and the problematic ones disabled, I am quite stumped by the problem as it is obviously kernel-related.

Is there any practical way to fix this, or do I just have to live with it? I believe that I could if necessary....
steppenwolf is offline   Reply With Quote
Old 03-13-03, 10:32 PM   #2
steppenwolf
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 2
Default

Ah, no need to reply to this post. ^^;

After checking back and reading some posts, it turns out that the answer was right in front of me.

I guess the search I did failed to produce the results I wanted, even though they were actually there and would have been easily noticed if I had just looked a little harder.

Anyway, I apologize for wasting your time, and hope you can forgive me.
steppenwolf is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 10:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 04:14 PM
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 09:13 AM
RH7.2 (2.4.9-34) install + src.rpm problem FlyingDutchMan NVIDIA Linux 3 08-08-02 10:04 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 11:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.