Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 02-22-07, 09:33 AM   #1
darknater
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Default XFX 7600 GT pci id 02e0 opensuse 10.2 using framebuffer?

opensuse 10.2 using 9631 or 9746, XGL does not seem to recognize board
though xorg claims that 3d accel is on.

Further I don't see 02e0 in the list of supported cards.

Is this a known issue?
darknater is offline   Reply With Quote
Old 02-22-07, 11:51 AM   #2
darknater
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 3
Default Re: XFX 7600 GT pci id 02e0 opensuse 10.2 using framebuffer?

Hmmm,

I thought I pasted in the lspci output:

1:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation Unknown device 02e0 (rev a2) (prog-if 00 [VGA])
Subsystem: XFX Pine Group Inc. Unknown device 2249
Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 248, IRQ 201
Memory at f6000000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16M]
Memory at e0000000 (32-bit, prefetchable) [size=256M]
Memory at f5000000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16M]
[virtual] Expansion ROM at f7de0000 [disabled] [size=128K]
Capabilities: [60] Power Management version 2
Capabilities: [44] AGP version 3.0
darknater is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 09:05 PM   #3
Deanjo
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 301
Default Re: XFX 7600 GT pci id 02e0 opensuse 10.2 using framebuffer?

Same bug has bitten me, No OpenGL goodness. Can we get a reply please?

2-D is definiately working but 3-d.........
Deanjo is offline   Reply With Quote
Old 03-02-07, 09:23 PM   #4
Deanjo
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 301
Default Re: XFX 7600 GT pci id 02e0 opensuse 10.2 using framebuffer?

Sadly this is the first time ever I have regretted buying a Nvidia card.

Too bad I sold my 6600GT
Deanjo is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help to get the X to work on my Acer TravelMate 630 knchee NVIDIA Linux 16 09-19-02 10:16 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.