Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-04-07, 03:48 AM   #1
id000
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2
Question Some wrong colors after boot

Problem disappears after switching to tty1 or just running nvidia-settings.
I have installed latest x86-64 driver on my kunbuntu 6.10 and (all is ok with nv driver). I tried add
nvidia-settings --load-config-only
to Xsession but it didn't help (while runing in KDE fixes colors).

Thanks

Last edited by id000; 03-05-07 at 11:12 AM.
id000 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fedora could seek Microsoft code signing to contend with secure boot News Archived News Items 0 06-03-12 04:10 PM
Nvidia driver stopped working after X restart and Kernel taint msgs during boot mikejuni NVIDIA Linux 10 05-21-12 08:30 PM
unable to boot machine with tesla card wcochran NVIDIA Linux 3 05-03-12 07:26 PM
Install MDK9.0 on Asus a7n266-vm succeds but won't boot fierywizard NVIDIA Linux 2 10-06-02 05:53 PM
NTFS DOS boot disk Kruno Microsoft Windows XP And Vista 5 09-22-02 04:24 AM

All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.