Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > General Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-18-03, 06:29 AM   #1
mesbaba8
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Turkey
Posts: 8
Default audio problem

im on RedHat 7.3
i've an AMD system with MSI K4V mainboard.
it has an onboard sound controllar named ac97 (6channels).

in hardware browser i can see my sound card but i cant use it.
how can i install the drivers of it? where can i find them?
mesbaba8 is offline   Reply With Quote
Old 03-19-03, 07:37 AM   #2
blueworm
[DEADAGAIN]blueworm
 
blueworm's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 416
Default

Alsa are my heroes, soon to be yours too.

Install Alsa drivers www.alsa-project.org
read and follow instructions carefully.
blueworm is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No HDMI audio on 302.07 fldc NVIDIA Linux 5 06-01-12 04:46 PM
Post working out problem with 40.xx trying to work problem out, ONLY system specs b5fan NVIDIA Windows Graphics Drivers 11 10-19-02 09:17 AM
nv30 problem rumor bob747b Rumor Mill 37 10-10-02 03:14 PM
Ti4200 and Linux Install Problem ultrajava NVIDIA Linux 5 09-28-02 08:13 AM
Nvidia Go on laptop, black border within XFree86 problem raxip NVIDIA Linux 3 07-31-02 10:58 AM

All times are GMT -5. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.