Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > CPUs, Motherboards And Memory

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-28-07, 12:17 AM   #289
einstein_314
w00t!!
 
einstein_314's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Victoria, BC
Posts: 2,905
Default Re: OH FeTcH TiKi RIG!!!

Quote:
Originally Posted by TiKiMaN1
Sorry just had to put 37" screenshots up so you can see what I'm seeing.
pffft. I see more on my 24"
__________________
Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz (9 x 355) w/ Swiftec APOGEE GTX Waterblock|| Asus P5B-Deluxe WiFi Edition
eVGA 8800 GTX Superclocked Edition @ 675/1150 w/ DangerDen 8800GTX Waterblock|| 4x1GB Mushkin XP2 PC2-8500
X-Fi Fatal1ty 64MB || PC Power & Cooling Silencer 750W || Seagate 7200.10 320 GB || Dell 2407WFP
Logitech Z-5300 Speakers || Sennheiser HD555's || Logitech G7 || Logitech G15 || Windows Vista Ultimate x64
einstein_314 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-07, 01:01 AM   #290
Muppet
Registered User
 
Muppet's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: New Zealand
Posts: 3,130
Default Re: OH FeTcH TiKi RIG!!!

COH is a fantastic game, especially the multiplayer version. Setup looks great there Tiki. What resolution do you run the 37" at?
__________________
Asus Rampage IV Extreme Black Edition | Intel 4930k | SS Phasechange | 16GB Corsair Platinum DDR3 1866 | Asus GTX680 x2 SLI | Corsair AX1200 Watt PSU | Lian-Li PC-8NWX | Intel 520 120Gb SSD x2 | Samsung S27A950D 27" 120Hz | HP ZR24w 24" S-IPS x3 Nvidia Surround @6000x1200 | Xonar Essence STX
Muppet is offline   Reply With Quote
Old 03-28-07, 11:08 AM   #291
TiKiMaN1
Registered User
 
TiKiMaN1's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,409
Default Re: OH FeTcH TiKi RIG!!!

Quote:
Originally Posted by Muppet
COH is a fantastic game, especially the multiplayer version. Setup looks great there Tiki. What resolution do you run the 37" at?
It's max is 1080p so I run it at 1920x1080 of course.
TiKiMaN1 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-07, 01:54 PM   #292
SwedX
*BANNED*
 
SwedX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sweden
Posts: 554
Default Re: OH FeTcH TiKi RIG!!!

Oh man your rig is awsome, well done
Meee wants
SwedX is offline   Reply With Quote
Old 03-28-07, 02:00 PM   #293
TiKiMaN1
Registered User
 
TiKiMaN1's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,409
Talking Re: OH FeTcH TiKi RIG!!!

Quote:
Originally Posted by SwedX
Oh man your rig is awsome, well done
Meee wants
Hey thanks.
TiKiMaN1 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-07, 02:21 PM   #294
SwedX
*BANNED*
 
SwedX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sweden
Posts: 554
Default Re: OH FeTcH TiKi RIG!!!

Now I must decide what mobo for the 4300 to get, as I said in another thread I will first go for the cheap 4300 and later with a nice quad when the price have droped a little and I got more cash to spend

I really would like the EVGA same as you have Tiki but i see that the Asus SLI 680i is a little cheaper hmm.. have seen that both of the mobos have much problems but maybe it's better and more stable now ..so maybe I should fork out some more cash and get the Rev2 EVGA intsted of the Asus mobo!
SwedX is offline   Reply With Quote
Old 03-28-07, 02:35 PM   #295
Labyrinth
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 291
Default Re: OH FeTcH TiKi RIG!!!

Quote:
Originally Posted by TiKiMaN1
Sorry just had to put 37" screenshots up so you can see what I'm seeing.
You need to run FRAPS on those screenshots so we can see your FPS! Then I'll be impressed!
__________________
New 24" Apple Aluminum iMac
C2D Extreme 2.8Ghz-- 24-inch glossy widescreen display -- 4GB memory -- 500GB hard drive -- 8x SuperDrive (DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) -- ATI Radeon HD 2600 PRO with 256MB memory -- Built-in iSight Camera

16GB IPod Touch (2nd Generation)
Labyrinth is offline   Reply With Quote
Old 03-29-07, 02:56 AM   #296
firehawk
Registered User
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 410
Default Re: OH FeTcH TiKi RIG!!!

how are the black level on the Westinghouse?


iam thinking of getting the 42 inch version (cant find the 37 around here) but i've read bad things about the default color and temp settings. i dont want to be having to adjust setting for everything i plug into it.
firehawk is offline   Reply With Quote

Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guru3D Rig of the Month - May 2012 News Archived News Items 0 05-30-12 05:26 AM
The PC Gamer Rig: New CPUs, motherboards and more News Archived News Items 0 05-08-12 06:00 PM

All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.