Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-21-07, 02:58 AM   #1
ellarsee
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Default X fails after reboot

I'm sure that there is a very simple, obvious solution for this, but it is escaping me.

I am having the same problem on both Kubunto 6.10 (edgy eft) and on Fedora Core 6.

I also have the same problem using NVIDIA-Linux-x86-1.0-9746-pkg1.run and NVIDIA-Linux-x86-1.0-9755-pkg1.run

My system is
Asus P5B Deluxe Motherboard (Intel 965 chipset)
Intel Core 2 Duo 6600 (Conroe, I beleive) CPU
I have two GeForce 7300 GS PCI-E video cards
I have two Viewsonic VX2235 wm (1680x1050 LCD) displays

When I run the nvidia instalation script (NVIDIA-Linux-x86-1.0-9755-pkg1.run) then startx, X will come up and work just fine. When I reboot my machine, however, X will not start until I run the installation script again.

It complains that there in an NVidia kernel module 1.07184 and a X module 1.0-9755

running the script it says that there is no precompiles kernel interface also that it is forced to guess xlib /usr/lib and Xmodule /usr/lib/xorg/modules
ellarsee is offline   Reply With Quote
Old 03-21-07, 12:02 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: X fails after reboot

Sounds like you didn't read the sticky posts:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=72490
netllama is offline   Reply With Quote
Old 03-21-07, 11:52 PM   #3
ellarsee
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Default Re: X fails after reboot

Quote:
Originally Posted by netllama
Sounds like you didn't read the sticky posts:
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=72490
Whoops! I just demonstrated the difference between "looking at" and "seeing".
I could drag out my browser history that shows the sticky posts above and below that which I did look at. I could also show my browser history for the various searches I did, trying to find that info.

That worked. Thanks for the gentle tap with the clue-by-four.
ellarsee is offline   Reply With Quote
Old 04-25-07, 02:01 PM   #4
ellarsee
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Default Re: X fails after reboot

I followed the above procedure, and things were fine for a while. It now turns out that if I reboot the machine, something (apparantly livna related) will overwrite the xorg.conf file, point the main display at the crt rather than the DFP and play all sorts of other havoc.
ellarsee is offline   Reply With Quote
Old 04-25-07, 03:32 PM   #5
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: X fails after reboot

If its something LIVNA related, then you should file a bug with Livna.
netllama is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lawyer tries and fails to shut down The Oatmeal's charitable fundraiser News Archived News Items 1 06-15-12 05:37 PM
173.14.34 -- Xorg 1.12.1 & 1.11.4, glx module fails to load mereset NVIDIA Linux 17 06-10-12 02:24 AM
Still Killing Pain After All These Years: Painkiller Reboot News Archived News Items 0 06-05-12 06:10 AM
Facebook Fails Us, The Revolution Will Not Be Monetized News Archived News Items 0 05-27-12 02:00 AM

All times are GMT -5. The time now is 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.