Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 03-30-07, 10:32 PM   #1
cclein
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Default 1368x768 and 852x480 rejected modelines

With latest 9 series drivers I cannot run my Panasonic TY-42TM6D in it's native modes.

The two modes are rejected. here is an exerpt from the log file.

(II) NVIDIA(0): Native backend timings for Panasonic TY-42TM6D (DFP-0):
(II) NVIDIA(0): 1366 x 768 @ 60 Hz
(II) NVIDIA(0): Pixel Clock : 87.44 MHz
(II) NVIDIA(0): HRes, HSyncStart : 1366, 1404
(II) NVIDIA(0): HSyncEnd, HTotal : 1588, 1808
(II) NVIDIA(0): VRes, VSyncStart : 768, 771
(II) NVIDIA(0): VSyncEnd, VTotal : 777, 806
(II) NVIDIA(0): H/V Polarity : -/-
(II) NVIDIA(0):
(II) NVIDIA(0): Validating Mode "1366x768":
(II) NVIDIA(0): 1366 x 768 @ 60 Hz
(II) NVIDIA(0): Mode Source: EDID
(II) NVIDIA(0): Pixel Clock : 87.44 MHz
(II) NVIDIA(0): HRes, HSyncStart : 1366, 1404
(II) NVIDIA(0): HSyncEnd, HTotal : 1588, 1808
(II) NVIDIA(0): VRes, VSyncStart : 768, 771
(II) NVIDIA(0): VSyncEnd, VTotal : 777, 806
(II) NVIDIA(0): H/V Polarity : -/-
(WW) NVIDIA(0): Mode is rejected: Mode's width (1366) is not a multiple of
(WW) NVIDIA(0): 8.
(II) NVIDIA(0):
(II) NVIDIA(0): Validating Mode "852x480":
(II) NVIDIA(0): 852 x 480 @ 60 Hz
(II) NVIDIA(0): Mode Source: EDID
(II) NVIDIA(0): Pixel Clock : 34.24 MHz
(II) NVIDIA(0): HRes, HSyncStart : 852, 882
(II) NVIDIA(0): HSyncEnd, HTotal : 1010, 1088
(II) NVIDIA(0): VRes, VSyncStart : 480, 490
(II) NVIDIA(0): VSyncEnd, VTotal : 492, 525
(II) NVIDIA(0): H/V Polarity : +/+
(WW) NVIDIA(0): Mode is rejected: Mode's width (852) is not a multiple of
(WW) NVIDIA(0): 8.


Any idea what I can do to get this to work? What does a multiple of 8 have to do with anything. This used to work fine in previous releases of the driver.

Thanks
cclein is offline   Reply With Quote
Old 04-12-07, 12:54 PM   #2
wesmoc
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 7
Default Re: 1368x768 and 852x480 rejected modelines

What does your xorg.conf look like? Specifically, what do your modelines look like?

I've got a Panasonic TH-58PX600U with the same issue. I'm pushing video over component right now, but I would prefer to be going over VGA..
wesmoc is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.