Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-19-07, 05:30 PM   #1
Buenamos
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,123
Default WMV's

Hey guys, I just installed Vista Ultimate 32 bit yesterday and so far, I gotta say I really like it! The only problem i've run into is, I can't seem to get wmv files to play. Media player will open and sound will play, but no video will display.

I've tried installing the kazaa codec pack, and every other type of file I can imagine plays, but still no success with wmvs. Any suggestions?
__________________
Gaming PC: KOOLANCE PC3-410BK / SILVERSTONE ST70F 700W Modular / Q6600 G0 @ 3.2 / Swiftech Apogee GT Block /Asus P5Q Pro / 2x2gb 1066 G-Skill / EVGA GTX570 / 2 x Asus VH242 1080p monitors / Audigy Xi-Fi Platinum / Seagate 160gb HDD / Seagate 500gb HDD

Laptop: Inspiron 1520 15.4" LCD/ Intel Core 2 Duo 7300 (2ghz) / 2 gb RAM / 8600m GT / 80gb HDD / N Wireless / Blue Tooth

Media Center: AMD 4400+ / 2 gb OCZ Platinum / EVGA 9800gt / Audigty 2ZS / 42" LG 1080p 120hz / 3 x 1.5tb HDDs

Xbox 360 / Wii
Buenamos is offline   Reply With Quote
Old 04-19-07, 07:18 PM   #2
Peoples-Agent
Vape Therapist
 
Peoples-Agent's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Berkshire, UK
Posts: 4,308
Default Re: WMV's

How strange, WMVs are MS' little baby!

Are they HD ones?

I would suggest installing the Windows Media Encoder, it resolved some WMV issues I was having.
__________________
For The Fallen
With proud thanksgiving, a mother for her children,
England mourns for her dead across the sea.
Flesh of her flesh they were, spirit of her spirit,
Fallen in the cause of the free.
Peoples-Agent is offline   Reply With Quote
Old 04-19-07, 07:30 PM   #3
Buenamos
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,123
Default Re: WMV's

Quote:
Originally Posted by Peoples-Agent
How strange, WMVs are MS' little baby!

Are they HD ones?

I would suggest installing the Windows Media Encoder, it resolved some WMV issues I was having.
Yeah, it's very strange! I've tried both HD ones and SD ones with no luck. I just downloaded the Windows Media Encoder 9 it's still a no go.


.......ummmmm????
__________________
Gaming PC: KOOLANCE PC3-410BK / SILVERSTONE ST70F 700W Modular / Q6600 G0 @ 3.2 / Swiftech Apogee GT Block /Asus P5Q Pro / 2x2gb 1066 G-Skill / EVGA GTX570 / 2 x Asus VH242 1080p monitors / Audigy Xi-Fi Platinum / Seagate 160gb HDD / Seagate 500gb HDD

Laptop: Inspiron 1520 15.4" LCD/ Intel Core 2 Duo 7300 (2ghz) / 2 gb RAM / 8600m GT / 80gb HDD / N Wireless / Blue Tooth

Media Center: AMD 4400+ / 2 gb OCZ Platinum / EVGA 9800gt / Audigty 2ZS / 42" LG 1080p 120hz / 3 x 1.5tb HDDs

Xbox 360 / Wii
Buenamos is offline   Reply With Quote
Old 04-21-07, 03:54 PM   #4
Buenamos
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1,123
Default Re: WMV's

For any of you having the same problem, I figured out the problem. The 158.18 forceware drivers don't allow me to watch wmvs but as soon as I try the 165.01 drivers the problem goes away. Unfortunately, I prefer the 158.18 performance so I'll be sticking with them until nvidia gets their drivers up to snuff.
__________________
Gaming PC: KOOLANCE PC3-410BK / SILVERSTONE ST70F 700W Modular / Q6600 G0 @ 3.2 / Swiftech Apogee GT Block /Asus P5Q Pro / 2x2gb 1066 G-Skill / EVGA GTX570 / 2 x Asus VH242 1080p monitors / Audigy Xi-Fi Platinum / Seagate 160gb HDD / Seagate 500gb HDD

Laptop: Inspiron 1520 15.4" LCD/ Intel Core 2 Duo 7300 (2ghz) / 2 gb RAM / 8600m GT / 80gb HDD / N Wireless / Blue Tooth

Media Center: AMD 4400+ / 2 gb OCZ Platinum / EVGA 9800gt / Audigty 2ZS / 42" LG 1080p 120hz / 3 x 1.5tb HDDs

Xbox 360 / Wii
Buenamos is offline   Reply With Quote
Old 04-21-07, 04:26 PM   #5
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: WMV's

This is (probably) NVIDIA driver bug. Just uncheck HW acceleration of WMV in Windows Media Player 11. Had this problem with 165.01, but it is working fine with 158.xx.
__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]
radekhulan is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.