Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-21-07, 01:29 PM   #1
Linoleum
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 10
Lightbulb video output problem

Hello,
I have a 8800GTX
I have all the good codec to whatch movies.
but, sometimes, on an .avi movie for exemple, there is some color problem and glitches on the video.
I found that a solution is to choose the "No XV" output video.
but If I choose : X11/XShm/XV output, then the problem comes back.
but does it only on few movies.

My question is : is it normal, and what's the difference between XV/X11/XSHM and No XV ?
what should I use whit my 8800GTX.
Thanks
Linoleum is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IOGEAR 3D Complete+ 4-Port HDMI Switcher with 2D/3D Video Processor News Archived News Items 0 06-28-12 05:40 PM
Vivid Sydney in 3D, 2012 ' High Definition 3D Timelapse Video News Archived News Items 1 06-23-12 12:47 PM
Video: HPC Analyst Crossfire from ISC'12 News Archived News Items 0 06-23-12 12:00 AM
Problem connecting Pioneer VSX-S300 to Nvidia Ion - flat panel scaling solves it? wild_oscar NVIDIA Linux 3 06-17-12 07:18 AM
Best video card for running dual displays? nutsnbolts NVIDIA GeForce 7, 8, And 9 Series 10 09-03-02 02:02 PM

All times are GMT -5. The time now is 10:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.