Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-22-07, 01:00 PM   #1
EverIce
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 41
Default x server fails to start with 100.14.03 (beta)

Hi,

After successfull install the x server fails to start. You should know that only the 6629 driver worked for me. All the newer drivers get my x to freeze. It is a good thing for me that no freezes so i can restore x without restarting. About two years ago i already posted this problem but I did not get any working solution (bios downgrade) . Any tip or suggestion are greatly appreciated.
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (107.4 KB, 71 views)
File Type: log Xorg.0.log (19.9 KB, 70 views)
EverIce is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
295.x drivers cause start X to crash when Dell M4600 laptop is docked, 290.10 ok pbc2520 NVIDIA Linux 7 10-01-12 03:32 PM
Base mosaic and rotation? happyfunbot NVIDIA Linux 5 07-13-12 01:23 PM
X Server 1.11.3(Ubuntu 12.04) crashes just after start on Geforce 9400(driver 295.40) peat NVIDIA Linux 1 05-10-12 07:00 AM

All times are GMT -5. The time now is 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.