Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 04-23-07, 04:23 PM   #1
delt
Registered User
 
delt's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Montréal, Canada
Posts: 57
Send a message via ICQ to delt
Default 6600GT - garbled textmode after starting X

Hello,

I have a Gigabyte Geforce 6600GT (agp8x, 128mb) on a Asus P4P800 board, and with the new drivers, starting X makes the textmode VT's unusable (garbled display, still accepts keyboard input) until i reboot the machine. Anyone else have a similar problem?

This problem occurs when using "real" vga textmode, but i can't check it on framebuffer console, because when trying to use it the kernel boots with a blank screen - this must be a problem with my card, motherboard, or BIOS - i doubt it has anything to do with the drivers.

Any help/info would be appreciated.
delt is offline   Reply With Quote
Old 04-23-07, 04:26 PM   #2
delt
Registered User
 
delt's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Montréal, Canada
Posts: 57
Send a message via ICQ to delt
Default Re: 6600GT - garbled textmode after starting X

Update: This looks more like a bug in Xorg, since it occurs even when using the vesa drivers on this card. I'll have to test with a different video card.
delt is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.