Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Solaris

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-09-07, 04:02 PM   #1
aboteler
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 11
Default Unable to resolve Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0"

I have a Solaris 10 box with the NVIDIA-Solaris-x86-1.0-9755 drivers installed. To run my opengl app I did added symbolic links in /usr/lib to /usr/X11/lib/NVIDIA/libGL.so, ...

However when I run the program I get--

Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".

and in the /var/log/Xorg.0.log there is --

(II) LoadModule: "xtsol"
(WW) Warning, couldn't open module xtsol
(II) UnloadModule: "xtsol"
(EE) Failed to load module "xtsol" (module does not exist, 0)
(II) LoadModule: "glx"
(WW) Warning, couldn't open module glx
(II) UnloadModule: "glx"
(EE) Failed to load module "glx" (module does not exist, 0)
(II) LoadModule: "nvidia"

I tried adding a symbolic link in /usr/lib to libglx.so but that did not work. I am stumped at this point. Does anybody have insight into what is happening and how to fix it?

Thanks,

Aaron
aboteler is offline   Reply With Quote
Old 05-09-07, 05:41 PM   #2
aboteler
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 11
Default Re: Unable to resolve Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0"

I was able to fix this using by changing libglx.so in /usr/X11/lib/modules/extensions to link to ./NVIDIA/libglx.so fellowed by a reboot.

Now onto my next problem nothing is transferred from the framebuffer.

Thanks,

Aaron
aboteler is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 06:48 PM
UT2003 Error BlackEagle NVIDIA Linux 12 10-02-02 04:19 PM
Glx mrbig1344 NVIDIA Linux 7 09-30-02 06:45 AM
GForce drivers installed...but dont work tomfullery NVIDIA Linux 6 09-22-02 08:23 AM
Need help to get the X to work on my Acer TravelMate 630 knchee NVIDIA Linux 16 09-19-02 10:16 PM

All times are GMT -5. The time now is 06:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.