Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-28-07, 08:22 AM   #13
Lithorus
Registered User
 
Lithorus's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 783
Default Re: SDI option and X config. Please heeelpppp

Quote:
Originally Posted by Andros
I have searched alot and I read the man of nvidia-settings but I didnt find anything for SDI output. Can you give me an example-syntax for enabling my SDI at a specific mode?

Thanks
You need to find the specific manual for the SDI output. PNY has one here :
http://www2.pny.com/support/media//F..._UG_v02_v1.pdf
Lithorus is offline   Reply With Quote
Old 05-28-07, 02:22 PM   #14
Andros
Registered User
 
Join Date: May 2007
Posts: 10
Default Re: SDI option and X config. Please heeelpppp

I already got this manual, but there is no command-line option for enabling the SDI out.

Netllama, suggest me nvidia-settings command-line options, but until now i found nothing. Please advise.
Andros is offline   Reply With Quote
Old 05-28-07, 03:22 PM   #15
Lithorus
Registered User
 
Lithorus's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 783
Default Re: SDI option and X config. Please heeelpppp

Does "nvidia-settings --query all" give anything regarding the SDI output. Can't really test myself since we only have a card like that at work.
Lithorus is offline   Reply With Quote
Old 05-29-07, 08:50 AM   #16
Andros
Registered User
 
Join Date: May 2007
Posts: 10
Default Re: SDI option and X config. Please heeelpppp

I have checked out, but nothing came out regarding SDI option.

Can Netllama, give me some more detailed information???
Andros is offline   Reply With Quote
Old 05-29-07, 11:15 AM   #17
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: SDI option and X config. Please heeelpppp

Without seeing an nvidia-bug-report.log, I can't speculate on why this wouldn't work for you.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 05-29-07, 11:38 AM   #18
Andros
Registered User
 
Join Date: May 2007
Posts: 10
Default Re: SDI option and X config. Please heeelpppp

Quote:
Originally Posted by netllama
For anything that is SDI specific, you could certainly use the nvidia-settings command line options as are documented in the nvidia-settings man page.
Can you please post an example about how nvidia-settings command line options can enable SDI? Even if you cannot, can you please post to us a link with SDI enable command-line??????
Andros is offline   Reply With Quote
Old 05-29-07, 12:16 PM   #19
Lithorus
Registered User
 
Lithorus's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 783
Default Re: SDI option and X config. Please heeelpppp

Quote:
Originally Posted by Andros
Can you please post an example about how nvidia-settings command line options can enable SDI? Even if you cannot, can you please post to us a link with SDI enable command-line??????
He still have a point. It's obligatory to post the nvidia-bug-report.log file under all circumstances.

Btw. is this for some kind of special application?

I don't think this is even possible in Windows either unless the application sets the mode through the API.
Lithorus is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Redhat 8.0 NVIDIA works - INSTRUCTIONS STEEL1 NVIDIA Linux 267 04-15-03 06:48 PM
Trouble with SuSE80 & NVIDIA_kernel-1.0-3123.tar.gz mosquis NVIDIA Linux 6 10-08-02 07:20 PM
Xtacy t14600, Redhat 7.3.. X but no logo. Rob C. NVIDIA Linux 8 08-12-02 09:28 AM
Dual Display with main CRT, and secondary TV-out BlackDogg NVIDIA Linux 3 08-10-02 09:52 AM
RedHAT didn't like nVidia GeForce 4 MX 440 alfa2k1 NVIDIA Linux 13 08-09-02 05:06 PM

All times are GMT -5. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.