Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 05-29-07, 03:38 PM   #1
bartoszr
Registered User
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default Problems with scrolling using DVI output on GF5200

Hi everyone,

I have recently swithced over from using the D-SUB cable to DVI while using my DFP and my GeForce FX5200. The problem occurs ONLY when using DVI and nvidia driver (I tried nv drvier to compare results, the bug does not reproduce with nv, so it is not a cable or DFP failure) and from what I see is reproducible and occurs under heavy CPU load (I achieve this by using Eric, the Python IDE :-)). Anyhow, the trouble is that when I'm scrolling a window in Eric, throughout the screen I can notice several horizontal lines, that look like they're not drawn corrently (strange colours). From time to time the screen also goes blank for about 1 second or so. Then it goes back to normal. Until I scroll the window again ;-). Can anyone help? I attach the log file as asked.
Attached Files
File Type: log nvidia-bug-report.log (78.2 KB, 83 views)
bartoszr is offline   Reply With Quote
Old 06-14-07, 04:50 PM   #2
bartoszr
Registered User
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default Re: Problems with scrolling using DVI output on GF5200

Really? Noone encoutered similar problems? No clues what to check? Any suggestions at all are welcome...
bartoszr is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.