Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-01-07, 06:53 PM   #25
OWA
...
 
OWA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Virginia
Posts: 9,481
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

Not sure what AA was beforehand but forcing it to off in the global settings I'm now in the 50-60 range.
OWA is offline   Reply With Quote
Old 06-01-07, 07:42 PM   #26
JohnDio
Registered User
 
JohnDio's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,026
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

The first beta run better in my PC. Now i get 30-40 fps whereas in the first beta i was getting 30-80fps. WTF??


PS:Running it at 1280x960+4xFSAA+16xAF+Very High Settings
PS2: Ok WTF is going on here???? This second beta appears to only be using one core. I remember the first beta to use both of my cores. Does anyone know what's going on?
JohnDio is offline   Reply With Quote
Old 06-01-07, 08:24 PM   #27
Technoholic
Registered User
 
Technoholic's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Under your chair
Posts: 1,729
Send a message via MSN to Technoholic
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

I'M DOWNLOADING!
__________________
[MY PC]
-- 3DMarkVantage: H7522
-- Q9450 @ 3.2GHZ 1.15V | THERMALRIGHT TRUE BLACK ULTRA-120 | DFI LANPARTY DK P45-T2RS | 4GB G.SKILL DDR2-1000
-- EVGA 280GTX | SAMSUNG 225BW | X-FI XTREMEGAMER FPS | Z-5300e | Z-2300 | 250GB SEAGATE | RAZER LACHESIS
-- 320GB WESTERNDIGITAL | TAGAN 700W | G15 rev. 2 | NINE HUNDRED | VISTA HOME PREMIUM
-- no longer own this system

[MY LAPTOP]
-- MAC BOOK PRO 13" | DUAL BOOT WITH WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT | 2.3GHz i5 | 4GB DDR3 |
-- OSX LION | 320GB HDD
-- Stolen :^(

[STUFF]
-- PSN: lqfocus06
-- AEKDB
Technoholic is offline   Reply With Quote
Old 06-01-07, 08:46 PM   #28
JohnDio
Registered User
 
JohnDio's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,026
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

As i suspected. This beta isn't taking advantage of the multi-cores. Here is a screen of task manager performance after a stage of World In Conflict. Keep in mind that the graph is for both of my cores and is at 60% usage.

JohnDio is offline   Reply With Quote
Old 06-01-07, 08:50 PM   #29
OWA
...
 
OWA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Virginia
Posts: 9,481
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

Why doesn't the task manager show a graph for each core? With my system, there's one for each. See attachment.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	task_manager.jpg
Views:	83
Size:	63.8 KB
ID:	25987  
OWA is offline   Reply With Quote
Old 06-01-07, 08:57 PM   #30
JohnDio
Registered User
 
JohnDio's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,026
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

View -> CPU History -> One Graph,All CPU's
JohnDio is offline   Reply With Quote
Old 06-01-07, 09:01 PM   #31
OWA
...
 
OWA's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Virginia
Posts: 9,481
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

Heh, thanks for the info. Didn't know about that.
OWA is offline   Reply With Quote
Old 06-01-07, 09:10 PM   #32
NaitoSan
Student @ DigiPen
 
NaitoSan's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 4,069
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

Quote:
Originally Posted by JohnDio
As i suspected. This beta isn't taking advantage of the multi-cores. Here is a screen of task manager performance after a stage of World In Conflict. Keep in mind that the graph is for both of my cores and is at 60% usage.

that's a lot of icons
__________________
17-inch MacBook Pro: Unibody | Intel Core 2 T9800 @ 2.93GHz | Nvidia 9400M GT / 9600M GT 512MB GDDR3 | 320GB 7200RPM SATA | 4GB DDR3 PC1066 | Mac OS X v10.6 Snow Leopard | Windows 7 Professional x64

Desktop: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.6GHz | ASUS P5K Deluxe/WiFi-AP | 4GB G.Skill F2-6400PHU1 @ 800MHz 4-4-3-5 | EVGA GeForce 8800 GTX 768MB | Western Digital Raptor X 150GB | Samsung 32" HDTV | Windows 7 Professional x64

Note: English is my second language so please bear with my grammar!
NaitoSan is offline   Reply With Quote

Old 06-02-07, 12:35 AM   #33
Labyrinth
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 291
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

wth? So I downloaded the Closed Beta and installed it and then tried to launch the game. I get the Sierra ad, I get the Massive Logo, and I get the Nvidia logo splash. But after that, I get a dark screen and nothing else.

I'm using drivers 158.22 and XP, is anyone else getting this issue?
__________________
New 24" Apple Aluminum iMac
C2D Extreme 2.8Ghz-- 24-inch glossy widescreen display -- 4GB memory -- 500GB hard drive -- 8x SuperDrive (DVDR DL/DVDRW/CD-RW) -- ATI Radeon HD 2600 PRO with 256MB memory -- Built-in iSight Camera

16GB IPod Touch (2nd Generation)
Labyrinth is offline   Reply With Quote
Old 06-02-07, 12:47 AM   #34
jAkUp
eat. sleep. overclock.
 
jAkUp's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Chino, California
Posts: 17,744
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

Quote:
Originally Posted by Labyrinth
wth? So I downloaded the Closed Beta and installed it and then tried to launch the game. I get the Sierra ad, I get the Massive Logo, and I get the Nvidia logo splash. But after that, I get a dark screen and nothing else.

I'm using drivers 158.22 and XP, is anyone else getting this issue?
Yup. Try disabling SLI, its a known issue right now. It runs pretty good even with SLI disabled though, hopefully NVIDIA can address this in the next driver release.
__________________
965xe || evga x58 classified || 3x evga gtx 480 || 6gb g.skill || win7 x64
jAkUp is offline   Reply With Quote
Old 06-02-07, 12:50 AM   #35
Single Player
Бля, нахуй в рот!
 
Single Player's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 579
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

i had problems in Vista. Jumpy Fps 30-45 then goes 2-4 after that Crash and 2 errors . Now I am playing it in good old XP ! maxim setting no crashes and no errors.Really nice game.

There r new drivers for vista Version: 158.24
Release Date: June 1, 2007
WHQL Driver

http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_158.24.html
Single Player is offline   Reply With Quote
Old 06-02-07, 07:16 AM   #36
CaptNKILL
CUBE
 
CaptNKILL's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: PA, USA
Posts: 18,844
Default Re: World in Conflict Beta Open Now!!

Wow why the hell is the download going so slow?

12k\sec?
__________________
---- Primary Rig ---- CoolerMaster 690 II Advance - Gigabyte GA-EP45-UD3P - Intel Core 2 Quad Q9550 @ 4.0Ghz + Thermalright Ultra 120 Extreme
6GB DDR2 @ 942Mhz 5-5-5-20 1.9v (2x1Gb Wintec AMPX PC2-8500 & 2x2Gb G.Skill PC2-6400) - EVGA Geforce GTX 470 @ 750/1500/1850 (1.050v)
Sparkle Geforce GTS 250 1Gb Low-Profile (Physx) - Crucial RealSSD C300 64Gb SSD - Seagate 7200.12 500Gb SATA - Seagate 7200.10 320Gb SATA
ASUS VW266H 25.5" LCD - OCZ GameXStream 700W PSU - ASUS Xonar DX - Logitech Z-5500 5.1 Surround - Windows 7 Professional x64
---- HTPC ---- Asus M3A78-EM 780G - AMD Athlon X2 5050e 45W @ 2.6Ghz - 2x2GB Kingston PC2-6400 DDR2 - Sparkle 350W PSU
Seagate 7200.10 320Gb SATA - Seagate 7200.10 250Gb SATA - Athenatech A100BB.350 MicroATX Desktop - Creative X-Fi XtremeMusic
CaptNKILL is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony World Photography Awards 2013 Competition With a 3D Category News Latest Tech And Game Headlines 0 06-02-12 03:00 AM
No Guild Wars 2 beta this weekend News Latest Tech And Game Headlines 0 05-24-12 08:10 AM
Blockham City: Lego Batman 2?s Open World Trailerfied News Latest Tech And Game Headlines 0 05-23-12 08:00 AM
World of Warplanes closed beta taking flight on May 31 News Latest Tech And Game Headlines 0 05-23-12 08:00 AM

All times are GMT -5. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.