Go Back   nV News Forums > Software Forums > Microsoft Windows XP And Vista

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-07-07, 09:49 PM   #1
mynakedrat
Okie, not from muskogee
 
Join Date: Apr 2007
Location: oklahoma
Posts: 228
Default IE probs

loads the page, but says conencting for about 25 seconds , then loads home page. i cant put any addresses in during this time, and can't STOP the process. once opened, all other links in the same window are fast as they should be, but , upon opening a new window for browsing, same wait 30 seconds bull****.
ie7
vista ult + sp3

cleared cache, temps, what is wrong??












(j'k about the sp3)
__________________
Antec TRIO 630 psu
athlon x2 3800+ ~2.55 ghz
2gb patriot ddr400
ati hd2900xt 512mb ram, 512 bit memory address for that ass
seagate 250 sata
wd 80gb ide.
20.1 lcd, 1900x1200 res
vista 32 ultimate (msdn)

Lots of kites

3d mark 06 - 10290
3dmark 05 - 14925
mynakedrat is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SuSe 8.0 Problems. GaMMa NVIDIA Linux 19 09-26-02 06:51 AM
Athlon XP is supported...with probs DoinkyBottoms CPUs, Motherboards And Memory 5 09-23-02 09:27 PM
Nvidia + XFree86 4.1.0.1 + iiyama VMPro 410 horizontal refresh probs Will NVIDIA Linux 6 08-09-02 08:57 AM
NVIDIA Drivers Kevin NVIDIA Linux 5 08-03-02 07:36 PM
download problem with linux NVIDIA driver packages Timo NVIDIA Linux 7 07-31-02 09:22 AM

All times are GMT -5. The time now is 02:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.