Go Back   nV News Forums > Software Forums > General Software

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-12-07, 05:46 AM   #1
silver89
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 3
Default What browser are you using?

I am using IE 6.0 for all standard browsing purposes. I use netscape for PayPal and online banking because I have it tweaked for security purposes.

I also have multiple versions of IE and Netscape installed for design testing.
silver89 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 08:29 AM   #2
island dog
Registered User
 
island dog's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 20
Default Re: What browser are you using?

Firefox mostly, and IE for some sites that don't work well with Firefox.

island dog is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 08:31 AM   #3
Tr1cK
not coming back
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,872
Default Re: What browser are you using?

Firefox with IE tab.
Tr1cK is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 08:36 AM   #4
j0j081
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 2,789
Default Re: What browser are you using?

IE7. Used to run Firefox or Opera for the tabs but still preferred IEs rendering at the time. Now IE7 has tabs no reason for anything else for me.
j0j081 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 12:16 PM   #5
Wolfhound
Moving to new home
 
Wolfhound's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Spain
Posts: 1,358
Send a message via MSN to Wolfhound Send a message via Yahoo to Wolfhound
Default Re: What browser are you using?

IE7 on Vista
__________________
Intel Quad Core Q6600 @ 3,4 | 4Gigs (2x2) OCZ Reaper PC-8500 | Gigabyte P35-DS3R | Western Digital 500G Caviar SE16 SATA2 NCQ | Seagate160 Gig 7200.9 SATA NCQ | Maxtor 300Gig SATA NCQ | Asus Geforce 260GTX | Samsung Syncmaster 930BF 19'' | BeQuiet Straight Power 700W | Cooler Master CM690 |Windows Vista x64 SP2 |Windows XP SP3 [Deceased PSU, no money for new one, stucked with laptop and XBOX 360]

Macbook Pro 13': 4gigs | Core2 Duo 2,53Mhz | 250Gigs HDD |geforce 9400M| aluminium unibody | Mac OS X 10.6.2 Snow Leopard |gentoo Linux 2.631 kernel


Wolfhound´s Brute: http://wolfhound77.mybrute.com
Wolfhound is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 12:48 PM   #6
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: What browser are you using?

Opera 9.20, THE browser :-)

__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]
radekhulan is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 12:48 PM   #7
Starscream
Decepticook
 
Starscream's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Cybertron
Posts: 1,005
Default Re: What browser are you using?

Opera.
Starscream is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 12:57 PM   #8
Medion
 
Medion's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Barksdale AFB, La
Posts: 1,238
Default Re: What browser are you using?

I switched to IE7 for two weeks to give it a chance. Went back to FF a few days ago when 2.0.0.4 came out. I just prefer FF over IE now.

The extensions I'm currently using are:
- AdBlock Plus with Filterset.G updater (no equivalent for IE)
- Fasterfox to make up the speed difference, which is negligible to be honest.

In addition to that, FF has a built-in spell checker, and I like how it manages addons much better.

IE has it's advantages, but for me, FF wins.
Medion is offline   Reply With Quote

Old 06-12-07, 01:10 PM   #9
Dragunov
Mister Anderson ... !!!
 
Dragunov's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Belgium
Posts: 1,785
Default Re: What browser are you using?

IE7 on Vista

IE7 on XP

Also have Firefox installed (not using much this one)
__________________
- Intel Core 2 Duo E6600 + Zalman 9700 LED
- MSI P6N (Nvidia 680i chipset), BIOS: P33
- 2GB DDR2 ram Corsair Dominator 1066Mhz
- MSI Geforce 8800GTS 640MB
- Creative X-Fi Elite Pro
- Seagate 320GB 7200/10
- WD Caviar 750GB
- Logitech MX-518
- Windows 7 Ultimate 64-bit NL

3D mark 05: 13321

3D Mark 06: 8065
Dragunov is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 03:25 PM   #10
radekhulan
 
radekhulan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Prague
Posts: 749
Default Re: What browser are you using?

There is really, in default config, no match for Opera, as FF is slow and many extensions are incompatible, and IE7 does not have many required goodies available, like mouse gestures. However, you can greatly improve it by http://www.ie7pro.com/, adding mouse gestures, better tabs, adblock, user javascript, and many others.
__________________
[size=1][b]CPU:[/b] Core 2 Quad Q6600 @ 3.2GHz | [b]Memory:[/b] 4x2GB Patriot DDR2-800 | 4GB A-Data PD7 ReadyBoost USB | [b]Sound:[/b] X-Fi FPS
[b]Board:[/b] Asus Commando | [b]GPU: 8800GTX @ 650/1050[/b] | [b]HDD:[/b] 3x WD3200KS 320GB + 500GB | [b]Power:[/b] Fortron EPSILON 600W-GLN
[b]Mouse:[/b] Logitech G5 | [b]Kbd:[/b] Logitech G15 | [b]DVD:[/b] Plextor 130B + LITE-ON LH-18A1H | [b]LCD[/b] [b]24" HP2465 1920x1200[/b] | Vista Ultimate x64
My websites: [url=http://hulan.cz/en][b]HULAN.cz[/b][/url], [url=http://radekhulan.cz/][b]RADEKHULAN.cz[/b][/url], [url=http://hulan.info/][b]HULAN.info[/b][/url], [url=http://blogcms.com/][b]BLOGCMS.com[/b][/url], [url=http://www.megablog.cz/][b]MEGABLOG.cz[/b][/url] | [url=http://hulan.cz/temp/games.png][b]Games played[/b][/url] | [URL=http://hulan.cz/temp/sestava.png][B]CPU-Z[/B][/URL] -- [URL="http://radekhulan.cz/img/stacker-830/stacker-830-bocnice.jpg"][B]case foto[/B][/URL][/size]
radekhulan is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 03:42 PM   #11
ViN86
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 15,486
Default Re: What browser are you using?

Firefox in XP, Firefox in Linux

goin to check out Opera in linux tonight.
ViN86 is offline   Reply With Quote
Old 06-12-07, 03:45 PM   #12
grey_1
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: What browser are you using?

Opera 9.21 in Vista, IE7 when needed.

Firefox 2.0.0.3 in Ubuntu.

Not sure why, but as much as I like IE7, it is dog slow in Vista for me. Like no gfx drivers installed kind of slow.
  Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NVRM: Xid while using chromium browser blekot NVIDIA Linux 2 06-26-12 02:29 PM
Google launches Metro-style Chrome browser for Windows 8 ' and it rocks News Archived News Items 0 06-12-12 07:40 AM
May browser usage: Firefox users still avoiding updates News Archived News Items 0 06-04-12 08:30 PM
Anatomy of a hack: 6 separate bugs needed to bring down Google browser News Archived News Items 0 05-22-12 07:40 PM
Comodo Dragon Internet Browser 19.0 News Archived News Items 0 05-17-12 08:40 AM

All times are GMT -5. The time now is 06:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©1998 - 2014, nV News.