Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-16-07, 02:01 PM   #1
tytanick
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 53
Angry [SOLVED] wine or cedega and no signal in monitor | 100.14.09 and 8500GT [steam]

hi i have problem with running SOME games under wine
under:
Geforce 8500GT
nvidia-driver 100.14.09
kernel 2.6.21 (i tested with 2.6.19 also)
no mater which wine (.37 , 38, 39 the same thing)
motherboard: ASUS P5N-E (bios ver 402 - 24.01.2007) i thing this is no matter

2 weeks later this game worked on gf6600 , and now when i am using beta driver (because only beta supported my gf card) i have this problem when i turn on game (half-life 2 3d game) under wine or cedega, my monitor shows NO SIGNAL !
but i hear sound in game
only ctrl+alt+backspace helps

i have full acceleration in my computer
but when i try to run another game silkroad online in wine, it works fine (its 3d game also)

another thing is when i turn on native Enemy Territory game (also 3d)
i press enter to turn on game, and monitor shows me NO SIGNAL for about 2 sec, and after that the game normally shows on screen

but this half-life 2 make NO SIGNAL and for 10 min nothing hapened just NO SIGNAL

so this is very interesting, this are my nvidia bug and xorg.conf:


http://tytanick.net/temp/nvidia/signal/xorg.conf
http://tytanick.net/temp/nvidia/sign...bug-report.log

Last edited by tytanick; 06-19-07 at 02:19 AM.
tytanick is offline   Reply With Quote
Old 06-18-07, 05:18 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: wine or cedega and no signal in monitor | 100.14.09 and 8500GT

If only a single game is failing to work, why do you think that this is a driver bug?

Was the attached bug report generated while the problem was present?
netllama is offline   Reply With Quote
Old 06-19-07, 01:33 AM   #3
tytanick
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 53
Default Re: wine or cedega and no signal in monitor | 100.14.09 and 8500GT

ok it was my bad, i set 1024 mode in special option window, and now works fine, so really sorry for my report

steam --> right on game --> proporties --> run oprions --> -w 1024
(i will run game in 1024x768 mode)
thx
tytanick is offline   Reply With Quote
Old 06-19-07, 02:03 AM   #4
tytanick
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 53
Default Re: wine or cedega and no signal in monitor | 100.14.09 and 8500GT

f
tytanick is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.