Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-20-07, 12:21 AM   #1
IHOD2007
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 23
Default Latest 7 series drivers and suse 10.2

Hello, i have a SuSE 10.2 box and i just installed an nVidia GeForce 7600GT (XFX) with dual 22" LCD's hooked to the dvi ports on the card. I seem to have a problem when running the nvidia driver, the icons and text look very choppy, like i was trying to run 640x800 dos mode on an lcd. The background though, is perfect. Im running at 1680x1050 resolution.

Is there some kind of setting (interlace maybe?) that i have to put into my xorg.conf file to get this thing to work correctly? When im using the "nv" driver, everything is perfect i dont understand why its just with the 100.14.09 drivers. Also tested under windows, works perfect.....

Thanks in advance!
_Dan
IHOD2007 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 12:26 AM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Please generate and attach an nvidia-bug-report.log.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 10:30 AM   #3
IHOD2007
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 23
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Hello,

I generated a log both while in the console with no x and while in KDE with x.

Both can be found HERE

Thanks!

_Dan
IHOD2007 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 10:49 AM   #4
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

I don't see anything unusual in your bug report. Can you capture this problem in a screenshot?
netllama is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 11:28 AM   #5
IHOD2007
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 23
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Screenshots come out normal but i took 3 pictures.

wikipedia.jpg
nvnews.jpg
icons.jpg

Wikipedia is the best example...

Thanks

_Dan
IHOD2007 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 11:31 AM   #6
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Thanks. If you set RenderAccel to false in xorg.conf, does that have any impact?
netllama is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 11:31 AM   #7
IHOD2007
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 23
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Where does it go....?
IHOD2007 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 11:35 AM   #8
IHOD2007
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 23
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Oh wait, i figured it out. Lemme see if it works
IHOD2007 is offline   Reply With Quote

Old 06-20-07, 11:39 AM   #9
IHOD2007
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 23
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Nope same thing... It has something to do with the nvidia drivers, when i switch to "nv" in xorg.conf everything works fine but its a bit laggy. Maybe if i tried a previous version?

_Dan
IHOD2007 is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 11:43 AM   #10
Cambo
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: UK
Posts: 128
Send a message via Yahoo to Cambo
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Could the problem be DPI related? I don't seem to be able to look at your bug report output, so I may be way off, but if the DPI is being incorrectly calculated, you can set the DPI to use in your xorg.conf.



Cambo
Cambo is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 11:45 AM   #11
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Is this problem present on both displays simultaneously?

Please start X with the following command:
startx -- -logverbose 6

and then generate a new bug report.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 06-20-07, 12:06 PM   #12
IHOD2007
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 23
Default Re: Latest 7 series drivers and suse 10.2

Yes its both screens. New log is HERE
IHOD2007 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Geforce 440 Go, SuSE 8.0, and new Nvidia drivers loudawg NVIDIA Linux 4 06-01-04 01:54 AM
Suse 8.1 and Nvidia drivers tombraider500 NVIDIA Linux 4 10-06-02 12:19 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.