Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 06-25-07, 08:33 PM   #1
Shabonkerz
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Default AMD64 / GeForce 6800 / Ubuntu 7.04 / Samsung SyncMaster 710T Blank Screen on X start

I get a blank screen that I can't get out of when using the 100.14.11 nvidia driver.

Also:

The video card has both a DVI and analog connector, and its AGP.
Attached Files
File Type: gz nvidia-bug-report.log.tar.gz (32.0 KB, 112 views)
Shabonkerz is offline   Reply With Quote
Old 06-25-07, 09:11 PM   #2
whig
550Ti
 
Join Date: Jan 2004
Location: New Zealand
Posts: 854
Default Re: AMD64 / GeForce 6800 / Ubuntu 7.04 / Samsung SyncMaster 710T Blank Screen on X start

The bug report shows use of the "nv" driver. Reconfigure for "nvidia" and upload the new report.
whig is offline   Reply With Quote
Old 06-25-07, 09:34 PM   #3
Shabonkerz
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Default Re: AMD64 / GeForce 6800 / Ubuntu 7.04 / Samsung SyncMaster 710T Blank Screen on X st

You mean run the bug report in the recovery console after I change xorg.conf to use "nvidia"?
Shabonkerz is offline   Reply With Quote
Old 06-26-07, 12:11 AM   #4
Shabonkerz
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Default Re: AMD64 / GeForce 6800 / Ubuntu 7.04 / Samsung SyncMaster 710T Blank Screen on X st

Alright, I reinstalled Ubuntu 7.04, this time its 32bit. I installed the nvidia driver from the Ubuntu repository(v9631) and I still get this problem. So its not the arch, or the driver version. There's gotta be a setting in xorg.conf I'm missing out on.
Shabonkerz is offline   Reply With Quote
Old 06-26-07, 01:37 AM   #5
Shabonkerz
Registered User
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 4
Default Re: AMD64 / GeForce 6800 / Ubuntu 7.04 / Samsung SyncMaster 710T Blank Screen on X st

Problem solved with NvAGP.
Shabonkerz is offline   Reply With Quote
Old 07-13-07, 10:32 PM   #6
nvkrudl3r
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 14
Default Re: AMD64 / GeForce 6800 / Ubuntu 7.04 / Samsung SyncMaster 710T Blank Screen on X start

Same problem here with 6800GS, AMD64, kubuntu, nvidia.... with a pci-e card... can probably get nv back, but anyone know if there is a fix?

Edit: Ok, I see this card is a bit of a problem... nevermind, I'll keep searching
nvkrudl3r is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.