Go Back   nV News Forums > Hardware Forums > Benchmarking And Overclocking

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-14-07, 12:04 PM   #1
Ambrose
Registered User
 
Ambrose's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 326
Default 3DMark06 Trouble

Ok, so I ran 3DMark06 in Vista Ultimate yesterday to see how sexy my new rig is and I ended up getting 9700 something with a EVGA 8800 GTX @ stock and a Core 2 Duo E6600 @ 2.4GHz. I figured this was about right seeing as I haven't overclocked my CPU at all.

HOWEVER, when I pulled up the web browser to view my results it said something along the line of the drivers you have used are not supported by 3DMark. So I said OK and got the drivers THEY had listed (158.18) and reran the benchmark. Still, I get the message that I am not using supported drivers and that the results may be incorrect???

Do I need to run driver cleaner or something before I install new drivers with Vista? I thought it just kept rebooting until the old drivers were totally removed.

Anyways, yeah, I'd love to get some benchies up but 05 doesn't even open and I can't exactly say 06 works if it's telling me my score may be incorrect.
__________________
<Antec 900 Black Steel ATX Mid Tower Case>
<EVGA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard>
<Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz>
<Evga 8800 GTX @ 630/1050>
<OCZ Flex XLC 2GB DDR2 800>
<Samsung 500GB 7200 RPM Sata Hard drive>

3DMark06 score: 12243
http://service.futuremark.com/orb/re...0&UID=11981243
Windows Vista Ultimate

Avid gamer, dedicated student (most of the time).
Ambrose is offline   Reply With Quote
Old 07-14-07, 05:26 PM   #2
Madpistol
It's a wittle baby!
 
Madpistol's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United States
Posts: 4,554
Send a message via AIM to Madpistol
Default Re: 3DMark06 Trouble

A Driver cleaner would be ideal. You just have to make sure that all the old driver files are removed. That is a weird problem to be having though.
__________________
http://bfbc2.statsverse.com/sig/deta...d%20Pistol.png


MadPistol's Rig

AMD Phenom II X4 965 BE (RB-C3) @ 4Ghz, 1.425 Vcore, 1.25V NB VID
Thermalright Ultra 120 Extreme (w/ Scythe Gentle Typhoon 120mm fan)
Gigabyte UD3H AM3 790GX motherboard
XFX Radeon HD 5870
PNY XLR8 2x2GB CL8 DDR3 1600
G.Skill Ripjaws 2x2GB CL8 DDR3 1600
Soundblaster X-Fi Fatality Titanium
OCZ Vertex II 120GB SSD (OS drive)
Western Digital 500GB Caviar (black)
Western Digital 640GB Blue
Samsung DVD burner
Logitech MX performance mouse
Logitech G15 keyboard
Corsair HX 750-watt Modular PSU
Antec Nine Hundred case
Windows 7 Home Premium x64
ASUS MK241 24" LCD
ACER X241W 24" LCD - RIP
Madpistol is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POSSIBLE AGP TROUBLE (mandrake 9.0) chrono86 NVIDIA Linux 4 10-12-02 12:09 PM
Trouble with SuSE80 & NVIDIA_kernel-1.0-3123.tar.gz mosquis NVIDIA Linux 6 10-08-02 07:20 PM
NVidia Trouble ixion NVIDIA Linux 4 09-27-02 08:08 AM
Gentoo and agp trouble john36 NVIDIA Linux 2 09-12-02 10:36 PM
trouble enabling 3d mukluk123 NVIDIA Linux 3 08-12-02 01:52 PM

All times are GMT -5. The time now is 02:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.