Go Back   nV News Forums > Linux Support Forums > NVIDIA Linux

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 07-22-07, 06:03 PM   #1
fdelente
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 7
Default ignoreABI

Hello.

To start X, I'm forced to give it the -ignoreABI flag.

I'm using X.org 7.2 (self-compiled), and Nvidia proprietary drivers 100.14.11. Why do I have to give this flag to X, and when will the ABIs be compatible?

Thanks.
fdelente is offline   Reply With Quote
Old 07-22-07, 06:07 PM   #2
netllama
NVIDIA Corporation
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 8,763
Default Re: ignoreABI

Many others are using Xorg-7.2 with 100.14.11 without any issues, so I'd suspect something in your build isn't quite right. Without seeing an nvidia-bug-report.log that captures the failure, I couldn't guess on what the problem is.
netllama is offline   Reply With Quote
Old 07-22-07, 07:03 PM   #3
AaronP
NVIDIA Corporation
 
AaronP's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,487
Default Re: ignoreABI

Are you sure it's actually 7.2? Current git master versions still report themselves as 7.2 when they're actually newer than 1.3. Yes, the version numbering is confusing.
AaronP is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1998 - 2014, nV News.