Go Back   nV News Forums > Software Forums > Gaming Central > Crysis

Newegg Daily Deals

Reply
 
Thread Tools
Old 09-25-07, 08:23 AM   #1705
avirox
Registered User
 
avirox's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 290
Default Re: Crysis Beta

Quote:
Originally Posted by Jonelo
850 MB is the maximun . In some moments , the framerate is 1 . Like in one 8800 gts 320 mb in some games .

And speaking about another thing, ... in Quake Wars the Vram usage is 450 mb with AA 8X , and without HDR , masive softshadows ... etc
Yes but no card(s) can currently run it smoothly at those settings anyways I'm happily playing it at 4xAA 1680x1050 and never see more than 250mb or so. But then again the GTSs aren't really meant for the real high resolutions in newer games..
avirox is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 09:15 AM   #1706
Turican
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 36
Default Re: Crysis Beta

Quote:
Originally Posted by avirox
Yes but no card(s) can currently run it smoothly at those settings anyways .
because bad programing
with good programing the gfx must have 100% fps then actually
Turican is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 09:39 AM   #1707
Revs
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: UK
Posts: 6,365
Default Re: Crysis Beta

I'm thinking about going back to dual boot just so I can have a go at a decent FPS on high. I'm getting 15-30 FPS with one card and the settings on high at 1680 x 1050. If I change some carefully selected options to medium the FPS doubles and there is very little difference in the graphics.

Does anyone actually know if there is gonna be a beta 3?

Edit: Also, I can't get in the any of the threads in the beta forum ATM. Is it just me or are they down?
Revs is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 10:53 AM   #1708
SOAD
Registered User
 
SOAD's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Rep of Ireland
Posts: 1,411
Default Re: Crysis Beta

how can u tell how much vram a game is taking?
SOAD is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 10:54 AM   #1709
therapture
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 226
Default Re: OMG!!! Crysis DEMO!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by |MaguS|
Good, I hope they buy ALL THE DEMO EXCLUSIVES. That way I can get them earlier then everyone else and with great speeds without having to worry about servers getting hammered when something big comes out.

I LOVE paying for the SERVICE they PROVIDE.


You are DUMB for PAYING for a FREE product. If the local WalMart was giving away FREE cases of beer, would you drive to the H.E.B instead and pay $40 for the same beer?

You are part of the problem. When FP gets an "exclusive" demo, I'll just wait a couple hours, then download it from a FREE site.....thanks for paying for me too.
__________________
- Westinghouse LVM-37WSE 37", Core2 Duo E6750 @3200mhz, Gigabyte GA-965-DS3 rev 3.3, Tt Big Typhoon, 8gb G-Skill DDR-2 1000, BFG GTX260-OC, 630gb total SATA, Sony DVD-RW SATA, Thermaltake Tsunami, Logitech G11 and MX518, Vista64 Ultimate
therapture is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 11:06 AM   #1710
SOAD
Registered User
 
SOAD's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Rep of Ireland
Posts: 1,411
Default Re: OMG!!! Crysis DEMO!!!!!!!

Quote:
Originally Posted by therapture
You are DUMB for PAYING for a FREE product. If the local WalMart was giving away FREE cases of beer, would you drive to the H.E.B instead and pay $40 for the same beer?

You are part of the problem. When FP gets an "exclusive" demo, I'll just wait a couple hours, then download it from a FREE site.....thanks for paying for me too.

its been more than a few hours


also why release it for everyone. Once everyone has seen the graphics most of the hype will go

Most people are being dripfed on screenshots heightening tension. Good marketing
SOAD is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 11:56 AM   #1711
Yang Xangai
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Default Re: Crysis Beta

Where is the server now???
Yang Xangai is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 12:07 PM   #1712
Dreamingawake
*BANNED*
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 806
Default Re: Crysis Beta

Uhm, this is weird. My virus scan is telling me that Crysis.exe is a virus??

What the crap. -Anyone else get this ?



-great.. my virus scan deleted the file. even when i cancelled the scan. sweet.
Dreamingawake is offline   Reply With Quote

Old 09-25-07, 12:17 PM   #1713
agentkay
Registered User
 
agentkay's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Europe
Posts: 3,866
Default Re: Crysis Beta

The .exe isnīt recognized as a virus here.
__________________

Intel I7-920 aircooled by Prolimatech Megahalems @ 3.8Ghz (200x19) | Gigabyte GA-X58-UD3R | OCZ Platinum 3x2GB DDR3-1600 RAM (7-7-7-24) @ 1600 | Gainward GTX 480 | WD Raptor 74GB + 150GB + Samsung 1TB | Soundblaster X-Fi Platinum | Corsair AX850 Gold | Coolermaster Stacker 830 silver | Logitech Z-5500 Digital 5.1 | Logitech G15 keyboard | Logitech G25 Racing Wheel | Sharp LC-46 XL1E (gaming and work)
F CliffyB.
agentkay is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 12:30 PM   #1714
3DBrad
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,261
Default Re: Crysis Beta

Yes, I had to uninstall AVG, as it kept giving Crysis.exe a false-positive reading as a virus. Check the beta forums for more info. AVG also gave said Quake 4 was a virus, as well as other games.
__________________
"What are politics? Another name for every man getting as much as he can out of the nation. " Charles H. Spurgeon
3DBrad is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 01:11 PM   #1715
spajdr
Registered User
 
spajdr's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Czech Republic
Posts: 347
Send a message via ICQ to spajdr
Default Re: Crysis Beta

AVG is piece of ****, better use Avast
__________________
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
spajdr is offline   Reply With Quote
Old 09-25-07, 02:01 PM   #1716
Dreamingawake
*BANNED*
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 806
Default Re: Crysis Beta

okay cool, thanks for the replies. i was worried. avg is usually decent, detects threats that even norton doesn't pick up.. but yeah picking up something that's not actually a threat is really dumb.

i had to re-install the beta. blah. i'll get a different anti-virus.
Dreamingawake is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis 3 preview News Gaming Headlines 0 06-16-12 07:20 AM
Firefall Beta Thread Roadhog Gaming Central 62 05-15-12 12:25 PM
Detonator 40.72 feedback thread mongoose NVIDIA Windows Graphics Drivers 94 12-03-02 10:45 AM
Detonator 30.30 feedback thread Matthyahuw NVIDIA Windows Graphics Drivers 26 07-31-02 09:14 PM

All times are GMT -5. The time now is 04:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Đ1998 - 2014, nV News.